De meesterscholing Helend Coachen is een driedaagse training voor professionele coaches die willen leren werken vanuit bewustzijn, intuïtie en innerlijke afstemming. We werken aan de kunst van coachen: het werkelijk en aandachtig aanwezig zijn, zodat de energie vrij kan stromen, daar waar het naar toe wil. Je leert verbinding maken met je eigen energie en van daaruit zonder oordeel, met volledige aandacht en zonder eigen invulling bijdragen aan het proces van heling van je client.

Management Strategen

De meesterscholing Helend Coachen wordt aangeboden door Management Strategen. We zijn een team van professionals gespecialiseerd in de begeleiding van veranderingsprocessen. We hebben elk onze eigen discipline en zijn daardoor als team in diverse sectoren actief: bij commerciële bedrijven, in de zorg en bij (semi)overheidsinstellingen. Kenmerkend voor de organisaties waar wij mee werken is dat ze gedreven zijn om met hun producten en diensten een waardevolle bijdrage te leveren, en de durf hebben om te veranderen. Wij zorgen voor het vertrouwen dat nodig is om die veranderingen te realiseren. 

We vinden het belangrijk dat elk talent binnen de organisatie wordt gezien en alle kwaliteiten benut. Met een heldere visie op het veranderproces begeleiden we mensen in de richting die hen inspireert met ruimte om zelf hun werk in te richten en zich te ontwikkelen. Daardoor voelt een ieder zich betrokken bij de plannen en de ideeën daarachter.  Dat leidt tot vertrouwen en gedeelde verantwoordelijkheid, en ook tot trots als we de doelen samen bereiken.

Meer info? Klik hieronder op het logo van Management Strategen.