Momenteel is het niet mogelijk om het gratis Ontwikkeladvies. ‘NL leert door’ aan te vragen. Je leest er hier meer over.

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf 1 december 2020 meedoen aan het gratis ontwikkeladvies! Dit traject wordt gesubsidieerd door de overheid. Het bestaat uit een digitale arbeidsmarktscan en drie loopbaangesprekken. De loopbaangesprekken vinden online plaats. Je kunt ook kiezen voor wandelsessies in de natuur.

Als Noloc Erkend Loopbaanprofessional kan ik het ontwikkeladvies voor je aanvragen. In dit traject geef ik je zicht op mogelijkheden om door te groeien in je functie. We kijken ook naar je kansen op de arbeidsmarkt. En ik help je bij het kiezen van opleidingen. Verder kan ik je tips geven bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. 

Loopbaanvraag

Het ontwikkeladvies is een mooie manier om serieus met je loopbaanvraag aan de slag te gaan. Het kan zijn, dat je niet meer zeker bent van je werk door de corona-crisis. en weet je niet goed hoe en waar je ander werk kunt vinden. Wellicht heb je de laatste tijd minder plezier in je werk hebt door veranderingen in de organisatie. Of je weet dat je werk gaat veranderen door de toenemende digitalisering. Je vraagt je af of je werk nog wel bij je past en of er mogelijkheden zijn om door te groeien in je functie. En welke opleiding je dan zou kunnen gaan volgen.

Herken je je hierin? Of heb je een andere loopbaanvraag? Maak dan gebruik van het ontwikkeladvies. Zo neem je de regie over je loopbaan weer zelf in de hand.

Aanvragen?

Dat is eenvoudig. Stuur me een bericht of bel me op voor een intakegesprek. Dan kan ik vanaf 1 december 2020 de subsidieregeling voor je aanvragen. Vervolgens werken we in een aantal gesprekken aan jouw ontwikkelplan.

Het is raadzaam dat je tijdig een beslissing neemt en je vóór 1 december 2020 bij me aanmeldt. Het portaal voor de registratie van ontwikkeladviezen gaat dan open. Daarna kan jouw traject van start gaan.

Subsidieregeling

Het ontwikkeladvies is een onderdeel van de subsidieregeling ‘Nederland leert door’ van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Je kunt daar gebruik van maken als je werknemer, zelfstandige of werkzoekende bent. Er is ruimte voor 50.000 ontwikkeladviezen in totaal.