REGELING 

Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Dan kun je subsidie aanvragen voor vertrouwelijk loopbaanadvies bij een professionele loopbaandeskundige. Je meldt je hiervoor aan via je leidinggevende of via het A+O fonds Rijk. Je kiest zelf door wie je je laat begeleiden. Als Noloc Register Loopbaanprofessional (RL) voldoe ik aan de voorwaarden en begeleid ik je graag in dit traject. 

PRACHTKANS!

Dit is een prachtige kans om serieus met je loopbaanvraag aan de slag te gaan. Wil je meer zicht hebben op jouw mogelijkheden om door te groeien in je functie? Denk je er over om te veranderen van functie? Of je ambieer je een leidinggevenden functie en wil je weten hoe je deze loopbaanstap waar kunt maken?

Ik help je graag deskundig op weg! We onderzoeken samen je kansen en mogelijkheden. Verder geeft ik je tips geven bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. En ik leer je hoe je kunt profileren op LinkedIn en je c.v. meer uitstraling geeft en je netwerk kunt benutten bij het maken van je loopbaanstap. Ook ik help je bij het kiezen van opleidingen, als dat aan de orde is.

MOGELIJKHEDEN

Via de regeling van het A+O fonds Rijk kun je maximaal € 1.500 excl. btw subsidie aanvragen (dat is € 1.815,- incl.btw). Het loopbaantraject stemmen we af op je loopbaanvraag. Dit zijn de mogelijkheden: 

Het online coaching traject bestaat uit: 

  • 1 stressmeting met de CSR Stress Vragenlijst inclusief adviesgesprek (2 uur).
  • 1 balans en talentmeting met het Online Profilizer veerkrachtrapport, ontwikkelrapport en loopbaanrapport, inclusief adviesgesprek (2 uur).
  • 7 online coachingsgesprekken van elk 1 uur afgestemd (via videobellen) op je loopbaanvraag en de uitkomsten van de metingen.
  • 1 schriftelijke eindrapportage.

Het wandelcoaching traject bestaat uit: 

  • 1 stressmeting met een CSR Stress Vragenlijst inclusief adviesgesprek (2 uur).
  • 1 balans en talentmetin met een Online Profilizer veerkrachtrapport, ontwikkelrapport en loopbaanrapport, inclusief adviesgesprek (2 uur).
  • 5 wandelgesprekken van elk 1,5 uur (in de buurt van Apeldoorn) afgestemd op je loopbaanvraag en de uitkomsten van de metingen. 
  • 1 schriftelijke eindrapportage.

VEREISTEN

Je komt in aanmerking voor de subsidie als je rijksmedewerker bent en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Je mag overigens niet eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling loopbaanadvies. De regeling loopt af op 30 juni 2022

AANMELDEN

Na aanmelding krijg je een code van het A+O fonds Rijk, die ik op de offerte moet vermelden. Hierin staat dat we tijdens het traject aan je competenties werken, je ontwikkelmogelijkheden in kaart brengen en een schriftelijke eindrapportage opleveren.

Je betaalt de kosten van dit traject vooruit en je krijgt het bedrag na afloop van het traject teruggestort van het A&O Fonds. 

MEER INFORMATIE

  • Een goede klik is het halve werk. Wil je onderzoeken of wij bij elkaar passen? Neem gerust contact met me op voor een telefonisch of online kennismakingsgesprek.
  • Voor vragen over de Regeling Loopbaanadvies kun je terecht bij het A+O fonds Rijk

Wil je alvast meer over mij weten? Kijk dan hier.

Alette Smeenk is gecertificeerd Noloc Register Loopbaanprofessional.