“Alette is als coach heel prettig, de drempel is laag. Ze geeft je de volle aandacht, die bij een coachinggesprek nodig is. Ze is alert en reageert op opmerkingen, houdt waar nodig een spiegel voor en helpt bij het verwoorden van gedachten en meningen waardoor je toch zelf aan jezelf werkt.” 

re-integrerende medewerker

“Door de juiste vragen te stellen, te luisteren en daarop feedback te geven, komt Alette tot de kern en geeft zij woorden aan een voor mijzelf onsamenhangend verhaal, waarmee zij de spijker op z’n kop slaat. Ik kwam bij Alette voor stress en burnout coaching en zij heeft mij geholpen om weer te luisteren naar mijn lijf, de juiste energiebalans te vinden en de regie weer zelf in handen te nemen. Ze is rustig, open en geeft een veilig gevoel waardoor ik mij kwetsbaar op durfde te stellen. In het aansluitende loopbaancoaching traject heb ik inzicht gekregen in wat mij motiveert en welke waarde ik belangrijk vind in mijn werk. Dankjewel Alette voor je hulp de afgelopen maanden, ik heb het als heel prettig, leerzaam en heel waardevol ervaren!”

Angela, medewerker binnendienst

“The year 2019 and 2020 has been a tough year for me career-wise. Market uncertainty due to covid19 was a big factor in my struggle to find a suitable job after graduating. However, Alette has been tremendously helpful to me in finding my interest and discovering my strengths and working on my loopholes. I enjoyed the exercises and other educational material she gave me. Working with her during one-to-one sessions also helped me to practice my interview skills. I was working in the administrative field but now I have a job in the research field which speaks for the quality of services Alette has provided to me. I feel much more confident and stronger than before. I am extremely thankful to her.”

Farya, working in health and research sector

Alette combineert praktische tips met creatieve methodieken. Dit alles met een persoonlijke, warme benadering. Er was tijdens de sessies een mooie balans tussen het gevoel en de ratio. Alette heeft me weer verder op weg geholpen met vernieuwende invalshoeken en een grote dosis aan nieuwsgierigheid en inspiratie. Kortom, zeer waardevol en mooi.”

 Olga, werkzaam in het onderwijs